Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

BonjukTea Türkiye’de

BonjukTea Türkiye’de
18 Eylül 2012 10:39
A+
A-

Malezya – Türk İş Adamları Derneği Kurucusu  Gürcan Selekoğlu, Malezya’da yılda yaklaşık 300 bin litre satılan “BonjukTea” markalı içecek ile Türkiye pazarına girdi.

20 yıldır Malezya’da faaliyet gösteren ve yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım yapan TURKUAZ Şirketler Grubu’nun yeni nesil ürünü BonjukTea, Türkiye’de gıda ve içecek sektörünün önemli oyuncularından olmayı hedefliyor.

Türkiye’de ilk defa içeceklerin içerisine konulan BONJUK’larla eğlenceli bir içecek yaratan BonjukTea, farklı meyve aromalarıyla zengin bir menü sunuyor. Ağızda patlayan, meyveli ve çiğnenen karamelle kavrulan Bonjuklar, Türkiye’de ilk defa Selekoğlu Gıda’nın ürettiği özel 12mm’lik pipetlerle içiliyor.

Markanın bayiliği için yapılan birçok başvuruyu değerlendiren şirket, yatırımlarının içecek sektöründe yeni bir segment oluşturacağını ifade ediyor. Özel olarak tasarlanan kapsül konseptiyle AVM’lerin iç ve dış mekânlarında hizmet veren BonjukTea, 2013 yaz sezonunda özellikle sahil kentlerinde olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde yer almayı hedefliyor. İlk kapsülünü İstanbul’daki Meydan AVM’de açan şirket, 2013 yılı için 20 bayilik kontenjanı ve 10 merkez mağaza hedefiyle büyümeyi planlıyor.

150 çeşidi aşan soğuk ve 70 farklı sıcak içecek seçeneklerini, yapılan AR-GE çalışmaları sonrasında formüllendi. Türk Gıda kodeksine ve damak tadına 8 ayda uyarlanan Bonjuk Tea; mağaza içi, cafe, kiosk ve ekspres kapsül olmak üzere 4 farklı konsept ile faaliyet gösteriyor.

Sahip olduğu zengin menüsünde, Sağlık Serisi, Kahveli, Meyveli, Yoğurtlu, Vanilyalı ve Bonjuk Özel Karışımları mevcut. Hibiskus (Medine Gülü) Çayı, Earl Grey, Yesilçay ve Bergamot Aromalı Çay çeşitlerinin meyve özleriyle karışımından sağlıklı çaylar elde ediliyor. Bu içecekler arzuya göre, hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebiliyor.

Sipariş sonrası, içecekler hijyenik ortamlarda müşterilerin önünde hazırlanıp, özel makinesiyle kapatılıp müşteriye sunuluyor. Tek kullanımlık, tekli olarak özel paketlenmiş renkli pipetleriyle sunumu yapılan içeceğin, müşteriye en iyi şekilde, göz önünde şeffaf olarak hazırlanıp sunulmasına dikkat ediliyor.

 

REKLAM ALANI