Dolar 32,3656
Euro 35,1270
Altın 2.324,44
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun Yeni Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun Yeni Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy
23 Haziran 2015 12:38
A+
A-

Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy oldu. YÖK tarafından ataması gerçekleştirilen Ersoy, yeni görevine başladı.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy oldu. YÖK tarafından ataması gerçekleştirilen Ersoy yeni görevine başladı. Beykoz Lojistik Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, “Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy’un müdürlük görevinin YÖK tarafından resmi olarak onaylanmasından memnuniyet duyuyorum. Kıymetli Hocamızın geçmişten bugüne akademik ve idari görevlerindeki başarılarının takipçisi olarak, Yüksekokulumuza da çok önemli katkılarda bulunacağını biliyor, yeni görevi için kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, 1970 yılında Eskişehir İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi’nde lisans eğitimini tamamladı. Yüksek lisansını 1972-1973 yıllarında Fransa Montpellier Üniversitesi’nde yapan Ersoy, 1977 yılında yine Montpellier Üniversitesi’nde doktorasını tamamladı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde 1982 yılında Yardımcı Doçent, 1990 yılında Doçent ve 1997 yılında Profesör unvanlarını alan Ersoy, çok sayıda bilimsel yayın, kitap ve araştırma projelerine imza attı, yüksek lisans ve doktora tezleri yönetti. 2010 yılında TÜBİTAK Bilimsel Araştırmaları Teşvik Ödülü’ne layık görüldü. 2004-2015 yılları arasında Üniversitelerarası Kurul Üyesi olan Ersoy, akademik çalışmalarının yanı sıra görev yaptığı üniversitelerde pek çok idari görev de üstlendi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde uzun yıllar çeşitli görevler alan Ersoy, İşletme Fakültesi Dekan Yardımcılığı yaptı, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu’nun kurucu müdürü oldu. 2003-2015 yılları arasında da Galatasaray Üniversitesi’nde akademik ve idari görevler alan Ersoy, burada İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevleri de yaptı. Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI