Dolar 32,3184
Euro 35,1145
Altın 2.295,76
BİST 9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Beşiktaş Derbi Öncesi Liderlik Koltuğunu Hedef Koydu

Beşiktaş Derbi Öncesi Liderlik Koltuğunu Hedef Koydu
09 Aralık 2018 00:02 | Son Güncellenme: 09 Aralık 2019 00:03
A+
A-

Beşiktaş çok önemli başarılarına yenilerini eklemek istiyor. Sahada alınan zaferler büyük beklentileri beraberinde getirdi. Galatasaray maçına kadar kötü bir gidiş yaşayan ve derbide attığı gol ile küllerinden doğan takım liderlik istiyor. o günden beri puan kaybı yaşamayan takım, kalan maçlarına da aynı şekilde hazırlanıyor. Özgüvenin her geçen gün biraz daha artması ile birlikte liderlik hesapları öne çekildi. Beşiktaş hedeflerini 16. Hafta oynayacakları dev derbi özelinde yapıyor. O ana kadar maçlarını kazanıp, lider olmak istiyor. Dev maça lider olarak çıkmanın getireceği avantaj değerlendirilecek. Restbet kullanıcılarını mutlu eden gelişmeler sunuyor.

Kalan Maçlarda Tek Hedef Galibiyet

Son olarak ligde 13. Hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor takımı ile karşılaşıldı. Burada atılan goller ile beraber taraftar ve takım daha çok bütünleşti. Geride ise Kasımpaşa ve Yeni Malatya maçları kaldı. Bu iki mücadeleden alınacak olan galibiyetin ardından liderliğe büyük oranda umutlu bakılıyor. Şuna liderin sadece 3 puan gerisinde olan takımın Fenerbahçe maçı öncesinde hedeflerini gerçekleştireceği öngörülüyor. Lider olarak maça çıkmaları halinde sahadaki avantajları çok daha yüksek olacak. Bunu değerlendirmek isteyen Beşiktaş, çalışmalarını aralıksız biçimde sürdürüyor. Beklenen gelişmeler ve heyecan aralıksız biçimde yaşanmaya devam ediyor. Futbol severleri bekleyen oldukça heyecan verici bir süreç yaşanacak.

Futbol Severleri Bekleyen restbet Kritik Maçlar Nefes Kesecek

Süper Lig’de her karşılaşma beraberinde heyecan verici dakikaları getiriyor. Sahaya çıkacak ola takımların çok önemli anlar bekliyor. En az hata ile oynayan takımların kazanma şansı artarken, ligde puan sıralaması birbirine çok yakın bir hale geldi. Kazanmanın giderek zorlaştığı ligde takımlar performansını artırmak için çaba sarf ediyor. Gelinen noktada alınacak olan her puanda büyük önem taşıyor. Seyir keyfi artan maçlara ilgi de artarken, heyecanda üst seviyede yaşanıyor. Beşiktaş kalan maçlarında bu heyecanı taraftarına bir kez daha yaşatacak. Ortaya koyulacak performansların çok kritik olduğunu söyleyebiliriz. Sizlerde bu deneyimi kesintisiz biçimde yaşama olanağına sahipsiniz.

REKLAM ALANI