Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Avrupa göz, çorlu göz merkezi ile Trakya’daki ilk yatırımını yaptı

Avrupa göz, çorlu göz merkezi ile Trakya’daki ilk yatırımını yaptı
15 Mayıs 2013 11:21
A+
A-

AVRUPA GÖZ

Hizmet ağını yeni yatırımlar ile genişletmeyi sürdüren Avrupagöz Grubu, Ankara Merkezi’nin ardından yaklaşık 5 bin hastayı muayene etme kapasitesine sahip olan Çorlu Merkezi’ni açarak büyümeye devam ediyor.

Sağlık sektöründe önemli yatırımları ile adından söz ettiren Avrupagöz Grubu, yeni merkezini Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde faaliyete geçirdi. Trakya’daki ilk Avrupagöz merkezi açılışı; Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysal, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Güleroğlu ve Avrupagöz Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Burak Telli tarafından gerçekleştirildi. Çok sayıda basın mensubunun ilgi gösterdiği açılışa iş ve siyaset camiasından yoğun katılım gerçekleşti.

Ramazan Burak Telli, “Türkiye ve Ortadoğu’da gerçekleştirmeyi planladığımız yatırımlar ile 2013 yılı sonunda merkez sayımızı 13’e çıkarma yolunda başarılı adımlarla ilerliyoruz. 1.600 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Çorlu’daki yeni merkezimiz ile bu hedefe bir adım daha yaklaşmış olduk. Ayda 5.000 hastayı muayene, 550 hastayı ise ameliyat etme kapasitesine sahip merkezimiz ile Çorlu haklına hizmet verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” diye konuştu.  

‘Uzmanlık alanımız olan göz sağlığı başta olmak üzere sağlık sektöründe güçlü adımlarla ilerleyerek kaliteli ve ekonomik hizmet ilkemizi korumaya devam edeceğiz’ diyen Telli, tüm Avrupagöz merkezlerinin hastalarına aynı standartlarda  hizmet kalitesi sunduğunu açıkladı.

     

 

REKLAM ALANI