Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Asistanlık hizmetinde yeni trend: Sanal Asistan

Asistanlık hizmetinde yeni trend: Sanal Asistan
19 Haziran 2014 17:03 | Son Güncellenme: 19 Haziran 2014 17:04
A+
A-

1asistan Genel Müdürü Ari Can Eryorulmaz .Riski ve maliyeti düşük, kazancı yüksek, özel sanal asistanlar Türkiye’de iş başı yapıyor. Hızla değişen ve gelişen iş dünyasının gereksinimlerine paralel olarak asistanlık hizmetleri de teknolojiye ayak uyduruyor.  İş ve sosyal hayatında yoğun olan  bireylere ve ihtiyaç sahibi şirketlere asistanlık hizmeti sunan sanal asistanlık modeli dünya çapında giderek yaygınlaşıyor. Amerika ve Avrupa’da binlerce kişinin yararlandığı bu hizmetin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan 1asistan, 3 genç girişimci Ari Can Eryorulmaz, Ediz Ateş ve Emir Temizkan tarafından kuruldu. Sistem, iş ve sosyal hayatta asistan desteğine ihtiyaç duyan şirketlerin ve bireylerin  daha özgür ve düşük maliyetli destek almalarını sağlıyor.

Yoğun iş temposu olan ve zamanı kısıtlı  profesyonellere  özel asistanlık hizmeti alabilecekleri yeni bir iş modeli olan 1asistan; üyelerine ofis kirası, personel giderleri ve ekipman masrafları gibi kalemleri ödemelerine gerek kalmadan bir asistanın sunduğu tüm hizmetleri risksiz bir şekilde sunuyor. 1asistan Genel Müdürü Ari Can Eryorulmaz, Türkiye’de yaklaşık 3,5 milyon KOBİ’nin olduğunu ve son 5 yılda dünyada büyük bir trend haline gelen bu sistemin Türkiye’de de büyük bir boşluğu dolduracağına inandığını söyledi . Eryorulmaz, “4 farklı üyelik paketimizde iş ve sosyal hayatlarını düzenlemek isteyen herkesin onlara adanmış 1a asistanları ile kendi yaşamlarına farklı bir boyut kazandıracaklarını düşünüyoruz. İlk yılı tamamen müşteri memnuniyeti ve geri dönüşleri değerlendirmekle geçirdik. Hali hazırda sistemimizi 100’ü aşkın üyemiz kullanıyor. Önümüzdeki 3 yılın sonunda 35bin üyeye ulaşmayı hedefliyoruz.  Üyelik paketleri 99 TL ila 800 TL arasında değişiyor. Üyeler arasında bizden pazar araştırması isteyenler de, ikinci el eşyalarını internette sattırmak isteyenler de bulunuyor. Şu ana kadar asistanlarımıza gelen en fazla talep takvim ve çağrı yönetimi oldu. Hem üyelerimiz hem de asistanlarımızla gizlilik protokolleri yapıyoruz. Bizim için üyelerimizle ilgili her türlü bilgi kutsal bir hazine gibi. Şirket ortağı ve yöneticisi olduğum halde benim bile  bu bilgilere ulaşma iznim bulunmuyor” dedi.

1asistan ayrıca profesyonellerin yanı sıra, kişisel ve sosyal hayatlarını düzenlemek isteyen ev kadınları, cemiyet hayatı mensupları, sporcular ve sanatçılar için de sanal asistanlık hizmeti veriyor.

EKONOMİ AJANDASI

REKLAM ALANI