Dolar 32,3724
Euro 34,9981
Altın 2.325,89
BİST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Akbank direkt ile Alaska’da tatil bir “tık” uzakta

Akbank direkt ile Alaska’da tatil bir “tık” uzakta
11 Ağustos 2013 10:00 | Son Güncellenme: 11 Ağustos 2013 10:02
A+
A-

 Akbank_OrkunOguzAkbank Direkt İnternet veya Mobil’i 29 Temmuz – 8 Eylül 2013 tarihleri arasında kullananlar arasında yapılacak çekilişle 5 çift Alaska’ya tatile gidecek.

Akbank, Akbank Direkt’i kullanan müşterilerine serüven ve heyecan dolu eşsiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Daha önce, Oscar İzleme partisine katılma, El Clasico’yu tribünde izleme, Kuzey Kutbunu keşfe katılma, Afrika’da safari yapma, Norveç fiyortlarında cruise tatili, İtalya’da Efsane Arabalar turu gibi sıra dışı ödüllü kampanyalar düzenleyen Akbank, Eylül ayına kadar devam eden kampanyası ile beş çifti buz dağlarıyla nefes kesen, yemyeşil ormanlarıyla büyüleyen Alaska’da unutulmaz bir tatile gönderiyor. Akbank Direkt İnternet veya Mobil’i 29 Temmuz – 8 Eylül tarihleri arasında kullananlar arasında yapılacak çekiliş sonucu, beş çift Alaska’da muhteşem bir tatil geçirme şansı yakalayacak.

Kanada’nın batısından Kuzey Buz Deniz’ine doğru uzanan büyük bir yarımada olan Alaska, buzdağları ve ormanları ile özellikle gezginlerin en çok görmek istediği yerlerden biri olarak biliniyor. Bazı doruklarının yüksekliği 2.400 metreyi bulan Alaska’da, sadece kutup dairelerinde gözlemlenebilen, iyonosferde gerçekleşen ışımaların yansımasıyla oluşan renk oyunları görsel bir şölene dönüşüyor.

“Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırırken, kazandırıyoruz.”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Akbank Direkt Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, özellikle bilişim teknolojilerindeki hızlı gelişmeleri, zaman geçirmeden bankacılık ürünlerine uyarlayarak Akbank müşterilerinin hizmetine sunmaya önem verdiklerini belirterek, şu bilgileri verdi:

Akbank Direkt ile, bankacılık işlemlerini gerçekleştirirken, müşterilerimizin hem daha az vaktini alıyor, hem de uygun işlem ücretlerinden faydalanmalarını sağlıyoruz. Üstelik tüm bu avantajların yanında müşterilerimize farklı markalardan indirimler sunuyoruz ve her ay birbirinden güzel destinasyonlarda tatil kazanma fırsatıyla hayallerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Son kampanyamız olan Alaska kampanyasıyla da Akbank Direkt kullanan beş çifti, Alaska’da unutulmaz bir tatile göndereceğiz.”

Akbank Direkt İnternet, 1.5 milyondan fazla müşteriye hizmet veriyor.

Akbank’ın internette müşterilerin kullanımına sunduğu ürün ve hizmetler, hem ulaşım kolaylığı hem de maliyet avantajına sahip bulunuyor.  Bu nedenle Akbank Direkt İnternet, Akbank müşterilerinin kullanmayı tercih ettiği bir bankacılık kanalı olarak da öne çıkıyor. Teknolojiye olan yatırımları aralıksız sürdüren Akbank, her yıl 100 milyon dolarlık teknoloji yatırımı yapıyor. Akbank Direkt İnternet’te müşterilerin hizmetine 400’e yakın işlem sunan Akbank, bu işlemlerin her birinin ortalama 3-4 adımda tamamlanmasını sağlayarak, farklı müşteri ihtiyaçlarını karşılayabilmeyi hedefliyor. Sektördeki tüm finansal işlemlerin yüzde 11’inin yapıldığı Akbank Direkt İnternet’ten bir yılda 350 milyon işlem gerçekleştiriliyor. Akbank’ta yapılan işlemlerin yüzde 75’i Direkt Bankacılık kanallarından yapılıyor. Akbank Direkt İnternet  1.5 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Akbank müşterileri, Akbank Direkt’in avantajlı faiz oranları, düşük işlem ücretleri ve 7/24 özgürce işlem yapabilme özelliklerinin yanı sıra farklı sektörlerden birçok marka ile yapılan marka işbirlikleri kampanyalarına ve çekiliş kurgulu tatil kampanyalarına da büyük ilgi gösteriyor. Akbank dijital pazarlama kampanyaları konusunda sektöre öncülük ediyor.

.

REKLAM ALANI