Dolar 32,5882
Euro 34,7936
Altın 2.508,04
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

3M Türkiye Otomotivde Büyüyor

3M Türkiye Otomotivde Büyüyor
08 Mart 2013 10:53 | Son Güncellenme: 08 Mart 2013 10:54
A+
A-

3M_Turkiye_cerkezkoy_fabrikasi

İnovasyon devi 3M, Çerkezköy’deki tesisinde yer alan otomotiv bölümünün üretim hacmini artırdı. Bugünün ve yarının otomotiv üretim süreçleri için yenilikçi ürün ve çözümler sunan 3M, Türkiye’de genişlettiği üretim hacmiyle pazar dinamiklerine şekil vermeye devam edecek

Türkiye’yi bölgesinde süper güç haline getirecek Çorlu’daki üretim üssünün haberini geçtiğimiz Ekim ayında basın toplantısıyla kamuoyuna duyuran ve Aralık ayında Super Hub tesisinin temel atma törenini gerçekleştiren 3M, Çerkezköy fabrikasındaki otomotiv bölümünün hacmini artırdı. Makine ekipman sayısının artırılması ile üretilebilecek parça sayısı kapasitesi 300% oranında artış gösterirken üretim yapılan müşteri sayısı 2 katına çıkmış oldu. Tesis bünyesinde beyaz ve mavi yaka çalışan sayısı ise 60% oranında artarak bölge işgücüne katkı sağladı.

2000 yılından bu yana Çerkezköy’deki tesisinde otomotiv sektörü için inovatif ürün ve çözümler geliştiren 3M Türkiye;  yakıt tasarrufu, ağırlık azaltma ve toplam maliyet azaltılmasının yanı sıra sektöre stil ve konfor için yenilikçi çözümler sunuyor. Otomotiv ürünleri yelpazesinde bantlardan, yapısal yapıştırıcılara, akustik izolasyon ürünlerinden ileri teknoloji fimlere kadar pek çok ürün bulunduran 3M, Çerkezköy’deki tesisinde genişletilen otomotiv üretim hacmiyle ihtiyaçları karşılamaya ve pazar dinamiklerine şekil vermeye devam edecek.

ABD dışında dünyada sadece 10 ülkede bulunan ve Çorlu’da faaliyete geçecek ve Super Hub adı verilen üretim üssüyle birlikte Çerkezköy’deki tesisin ve Ar-Ge çalışmaların büyüme hedefleri; 3M’in uluslararası büyüme stratejisinin yanı sıra yerel ve bölgesel yeterlilik hedeflerine ulaşmasına da katkı sağlayacak.

3M, yüzyılı aşkın bir süredir “Müşteriden İlham Alan Çözümler” prensibiyle benzersiz teknoloji platformlarını birleştirerek ürünler geliştiriyor ve mega trendleri takip ederek çözümler üretiyor.

 

REKLAM ALANI