Dolar 32,3684
Euro 34,9873
Altın 2.324,71
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

32 yılda sektöründe lider firma olmanın gururuyla hizmet ediyoruz

32 yılda sektöründe lider firma olmanın gururuyla hizmet ediyoruz
14 Nisan 2019 15:13 | Son Güncellenme: 14 Nisan 2019 15:14
A+
A-

 

Doğuş makine genel müdürü Hasan Saatçioğlu, Doğuş Makina ailesi olarak 32 yılı geride bırakarak sektörün lider firması haline gelmenin gururuyla, geleceğe daha güçlü ve umutla bakabilmenin heyecanı içerisinde olduklarını belirti.

Hasan Saatçioğlu: Kurulduğumuz günden bu yana sektöründe başarılı ve öncü çalışmalara imza atan Doğuş Makina Tic. Ltd. Şti. olarak yenilikçi anlayışımızı iş sürecine de yansıtarak, siz değerli iş ortaklarımızla sunmaktan mutluluk duyarız.

Firmamız, rekabetin itici gücüne inanarak, ortaya çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, paydaşlarıyla beraber kazançlarını arttırmak amacıyla satışa sunduğu ürün ve yedek parçalara kaliteli hizmet garantisi vererek desteklemektedir. 32 yılına yaklaşan firmamız kaliteli hizmet ve tecrübesiyle müşterilerimizin hizmetine devam etmektedir. Doğuş makine, Gümüş motor, antor, antracçapa, ruggerini, süperstarmotorlarının distribütörlüğünü yapmakta ayrıca otomativ yedek parça tedariğinde Ülkemizin önde gelen firmalarında nüral piston, goetze segman, Supsan, Delphı, Skt, bosch, tokez, feko gibi kalitesini kanıtlamış birçok markanın bayiliğini yapmaktadır.Her zaman olduğu gibi standartların gerektiği şekilde belirli test ve kontrollerden geçmiş malzemeleri üreten üreticileri tercih ederek, siz değerli iş ortaklarımızın beğenisine sunmaktayız.

Zirai tarım alanında güç kaynakları ve yedek parça tedarikini kaliteli ve uygun şartlarda satış sonrası hizmetleriyle de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Günümüz koşullarında risk unsurunun belirsizliklerini, yenilikçi anlayışımız ve çalışma gayretimiz sayesinde, sizlerin de desteği ile aşmaktayız. Bu konuda bize inanan bizimle birlikte yürüyen personelimize, tedarikçilerimize, siz değerli iş ortaklarımıza buradan DOĞUŞ MAKİNA TİC.LTD.ŞTİ. olarak teşekkür ederiz.

REKLAM ALANI