Dolar 32,3669
Euro 34,9579
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

2016’da İşinizi Büyütmek İçin Almanız Gereken Kararlar!

2016’da İşinizi Büyütmek İçin Almanız Gereken Kararlar!
23 Aralık 2015 10:39
A+
A-

Sean_X._Yu

Paraşüt Kurucu Ortağı Sean X. Yu, 2016’da İşlerini Büyütmek İsteyen Girişimciler İçin Önemli Bilgiler Veriyor.

2016 yaklaşırken hayatınızla ilgili önemli kararlar alıyorsunuz. Spora başlamak, sağlıklı beslenmek, yeni bir hobi edinmek bunlardan bir kaçı. Peki ya zamanınızın büyük kısmını alan işinizle ilgili kararlar? İşte 2016 kapıdayken işinizi büyütmek için almanız gereken en önemli kararlar.

1. İşlerinizi önceliklendirin

Aynı anda birden çok işe kalkışıp, performansınızın düşmesine izin vermeyin. İşlerinizi önceliklendirip belirli bir sürede tek bir işe odaklanın.

2. Tahsilatlarınızı hızlandırın

İş yapmak, müşterilerle iyi ilişkiler kurmak güzel, ama sarkan tahsilatları daha verimli yönetin. Bunun için internette ufak bir arama ile “Alacaklarınızı Nasıl Daha Hızlı Tahsil Edebilirsiniz? elektronik kitabına ulaşıp, bir an önce okuyabilirsiniz.

3. Harcamalarınızı kontrol altında tutun

Şirket harcamalarınızı kontrol altında tutun. Çalışanlar ve şirketinizin harcamalarını düzenli olarak takip edin, atlamayın.

4. Ödemeleri planlayıp, kötü sürprizlerin önüne geçin

Hemen bir online ön muhasebe programı edinip, ödemelerinizi düzenli olarak takip edin. Bu yıl kötü sürprizlere yer yok!

5. Daha iyi bir iş-yaşam dengesi kurun

Sağlıklı bir iş yaşam dengesi kurup, enerjinizi daha verimli olarak işe aktarın. İlk adım olarak, iş yaşam dengesini korumanın kurallarına göz gezdirebilirsiniz.

6. Operasyonunuzu büyütmeye odaklanın

Daha iyi bir finansal planlama ile operasyonunuzu büyütebilirsiniz. Böylece daha çok iş, daha çok istihdam yaratmış olursunuz.

7. Elektronik faturaya geçin, maliyetlerinizi düşürün

Bir an önce elektronik faturaya geçip, fatura kesme ve gönderme maliyetlerinizi düşürebilirsiniz.

8. Bütçenizi arttırmadan daha fazla reklam verin

Yıllık bütçenizi arttırmadan gelir ve giderimi doğru planlayarak daha fazla kaynağı reklama aktarabilirsiniz. Böylece cebinizden fazla para çıkmadan işinizi büyütebilirsiniz.

9. Nakit akışınızı düzenleyin

Nakit akışınızı kayıt altına alarak, yıl boyunca kasanızda ve cebinizde ne kadar para olacağını öngörebilirsiniz.

10. Kararları uygulamak için yardım alın

Yeni yılda işinizle ilgili aldığınız tüm bu kararları uygulamak için size yardımcı olabilecek Parasut.com gibi online araçlardan yardım alabilirsiniz. Görevlerinizi online olarak takip edebilir gelişmeleri görebilirsiniz, finansallarınızı internet üzerinden izleyerek sağlıklı bir yapıya kavuşmalarını sağlayabilirsiniz.

REKLAM ALANI